Projekt

Obecné

Profil

Podání #24416

otevřený

krajské mediální spojky

Přidáno uživatelem Martin Kučera před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 4 roky(ů).

Stav:
Nový
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
11.11.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Zdravím MO,
založil jsem ve fóru skupinu Krajske medialni spojky a prosím o její naplnění příslušnými osobami. (Práva přidávat do skupiny další lidi mají Mikuláš Ferjenčík a Jiří Hoskovec. Kdybyste nevěděli jak, tak Uživatelský panel - Skupiny - Správce skupin.) Umožní to dotyčným používat funkci mentions.

Aktualizováno uživatelem Mikuláš Ferjenčík před více než 4 roky(ů)

Přiznám se, že nerozumím tomu, co je přidaná hodnota této funkcionality pro MO a nevím, proč bych s ní měl trávit čas.

Aktualizováno uživatelem Mikuláš Ferjenčík před více než 4 roky(ů)

Omlouvám se za nevrlou reakci a prosím o upřesnění, čí je to požadavek.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 4 roky(ů)

Šlo o žádost některého z krajů (tuším že přes Zulip - protože nejde o žádné nadstandardní oprávnění, nýbrž o kompenzaci provizorního omezení, viz dále, nevyžadoval jsem podání do redmine), že by mediálním spojkám pomohlo moci používat funkci mention. Ta je aktuálně - než doběhne 1. fáze ověřování regp - omezena pouze na členy strany (protože ve skupinách regp stále může být řada mulťáků zneužitelných k obtěžování uživatelů pomocí zmíněné funkce). A některé mediální spojky patrně mezi členy strany nepatří, proto tuto funkci nemohou použít. A protože ověřování regp poběží patrně do konce roku (a teprve pak bude možné funkci mentions zpřístupnit i regp), jediné další možné řešení je založit skupinu pro mediální spojky, nastavit této skupině oprávnění používat mentions a zařadit mediální spojky do této skupiny.
Kdybych měl seznam mediálních spojek (tj. jejich uživatelských jmen ve fóru) k dispozici, zařadil bych je klidně sám, ale nemám ho a ani nevím, kde se nachází. Např. PO má seznam koordinátorů na https://wiki.pirati.cz/po/start.

Také k dispozici: Atom PDF