Projekt

Obecné

Profil

Podání #22126

uzavřený

Zpřístupnění fóra Pirátů pro Tapatalk

Přidáno uživatelem Václav Vislous před více než 4 roky(ů). Aktualizováno před více než 4 roky(ů).

Stav:
Odmítnutý
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
23.07.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
asi nebudu sám, který v rámci naší členské základny dlouhodobě bojuje s naprostou nepoužitelností našeho fóra v normálním životě. Protože nepředpokládám, že by se v dohledné době našlo pro všechny přijatelné náhradní řešení, které by bylo optimalizováno pro 21. století (čti pro mobily), tak bych chtěl technický odbor požádat alespoň o zpřístupnění našeho fóra skrze Freemium Tapatalk. Předpokládám, že to znáte, ale jde o appku, která umí krásně vykreslit a zobrazit obsah fóra na mobilu. Navíc není nutné se opakovaně přihlašovat, atd. atp.
Navíc jeho integrace by měla být otázka chvilky, viz https://www.radirna.cz/internet/jak-zpristupnit-forum-v-phpbb-pro-mobil.html
Věřím, že snaha o větší zapojení členské základny na fóru, které by tento upgrade umožnil, je cílem nás všech. Samozřejmě se nebráním alternativním řešením. Ale ze zkušenosti se zaneprázdněností TO nevidím nic jiného, co by šlo rychle a efektivně spustit.
S pozdravem,
Vašek Vislous

Aktualizováno uživatelem Martin Rejman před více než 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Ahoj,

děkujeme za návrh, podíváme se na to ... ale úplně nevím kdy. Řešíme teď trochu jiné záležitosti.

Zatím zdraví
Martin

Aktualizováno uživatelem Stanislav Štipl před více než 4 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Odmítnutý

Ahoj,

díky za návrh. Návod je z roku 2010, odkazy v něm již nefungují, služba samotná asi ano. Nicméně fórum je pro Piráty klíčový systém a je vyloučené, že bychom do něj vkládali jakýsi javascript od neprověřené freemium aplikace třetí strany. Fórum má na mobilu normálně responzivní vzhled. Je pravda, že UX by mohlo být lepší, to ostatně i na desktopu a budeme to dále řešit, ale ne tímto způsobem.

Děkuji za pochopení.

Také k dispozici: Atom PDF