Projekt

Obecné

Profil

Podání #21276

uzavřený

Poskytnutí mediálních materiálů (zdrojových souborů) v rámci internacionální bratrské pomoci

Přidáno uživatelem Marek Nečada před téměř 5 roky(ů). Aktualizováno před téměř 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
16.06.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,

píšu teď jako zástupce finské Piraattipuolue. Jedním z našich problémů (alespoň z mého pohledu) je, že dost často vymýšlíme kolo, a to nás vzhledem k našim už tak omezeným zdrojům brzdí ve smysluplnější činnosti, a nakonec i to znovuvynalezené kolo bývá hranaté. Myslím si tedy, že kde to dává smysl, měli bychom po pirátsku využívat již to, co už jinde vymysleli například naši čeští bratři a sestry.

Proto bych chtěl požádat o poskytnutí co největší šíře grafického a jiného mediálního materiálu, jejž bychom mohli v rámci finských pirátů recyklovat. Jde mi hlavně o zdrojové soubory; přístup k tomu, co je například na https://www.pirati.cz/download/ už samozřejmě mám (dokonce se zdá, že konečně fungují některé předtím mrtvé odkazy), ale tam jsou povětšinou již hotová PDFka a podobně, která nejsou úplně vhodná k další úpravě. Co bych třeba v současné době viděl jako potřebné, je nějaká šablona, na základě níž se dělají tištěné Pirátské listy, a pak samozřejmě různé brožurky, letáky, plakáty a podobně. A pokud je někde nějaké nějaké psané knowhow/manuály, co by se daly přeložit, ale nejsou v současné na wiki, taky za ně budu vděčen.

Etukäteen kiittäen,
Marek

Aktualizováno uživatelem Jiří Hoskovec před téměř 5 roky(ů)

Ahoj, když se proklikneš do toho sdíleného google drivu, tak tam najdeš i vzorové soubory (.indd, .ai), složka vzorove-soubory nebo formaty, ale vlastně ke každému .pdf by tam měla být editovatelná šablona. Kdybys něco nemohl najít, tak mě prosím pingni do mailu.

Aktualizováno uživatelem Jiří Hoskovec před téměř 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF