Projekt

Obecné

Profil

Úkol #21076

uzavřený

Dlouhodobý úkol #13439: Odměňování vedoucího MO KS Vysočina

05/2019-hodnocení vedoucí MO kraje+mimořádná odměna

Přidáno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů). Aktualizováno před téměř 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~vys:p
Cílová verze:
-
Začátek:
04.06.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Zpětná vazba
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Ahoj,

zakládám úkol pro hodnocení Hanky Hajnové v rámci standartní odměny a mimořádně i pro udělení odměny za práci MO kraje v kampani 2019.

Výkaz Hanky za květen:
https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&sort=spent_on%3Adesc&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=lm&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=443&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours&group_by=&t%5B%5D=hours&t%5B%5D=

Hanka standartně dostane 3000,- od kraje, 3000,- od MO centrálně a navrhuji mimořádnou odměnu 5000,- za nasazení v kampani 2019.

Prosím, vyjádřete se, pokud budete souhlasit, zahájíme hlasování o mimořádné odměně. Je potřeba s tím pohnout, a udělat to co nejdříve, proto děkuji za vaše rychlé reakce. Hance můžete dát i zpětnu vazbu.

Dodávám, že prozatím nevím, jak se bude mimořádka vyplácet, zda najednou z centra, které proplácí dpp, nebo ji budeme vyplácet my, řeším s PO.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

  • Předmět změněn z 05/2019-hodnocení vedoucí KSVys+mimořádná odměna na 05/2019-hodnocení vedoucí MO kraje+mimořádná odměna

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 5 roky(ů)

Hodnocení Hanky jsme řešili, klidně bych byl i pro víc, za sebe navrhuji částku 6000 Kč.

Dost se mi na její práci líbila v kampani samostatnost - doslova automatizovaná výkonná jednotka, která v pozadí dělala maximum pro fungování soc. sítí, reklamy, prezentací, zajištění třeba hlavní akce v Brodě, její moderování, organizace samotných kandidátů. Dále přitáhla pozornost médií, která nás, mírně řečeno, ignorovala. Pravidelné cesty do Centra na jednání, práce se stážisty. Myslím, že částka 6000 toto všechno stále nedokáže "vykrýt", ale zdá se mi býti lepší alternativou.

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 5 roky(ů)

Jsem pro předem domluvených 5000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

doplňuji, že mimořádná odměna bude rozdělena a to tak, abychom za měsíc dohromady Hance nevyplatili více jak 10k

a ano, jsem i pro zvýšení na 6000,- / s Ondrou souhlasím

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před téměř 5 roky(ů)

souhlas s 6k

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

Děkuji, dávám hlasovat o mimořádné odměně pro Hanu Hajnovou:

Schvalujeme usnesení:

PKS Vysočina souhlasí s proplacením mimořádné odměny 6000,- Haně Hajnové za její pracovní výkon a nasazení jako vedoucí mediálního odboru KS Vysočina v kampani voleb do EP.
Odměna bude rozdělena do 3 splátek a to: za 05/2019 3000,-, 06/2019 1000,-, 7/2019 2000,-.
Odměna bude proplacena centrem a KS Vysočina na žádost centra převede peníze interním převodem vždy jednou za půl roku - bude propláceno ze záměru 2019 - Vedoucí MO KS Vysočina, který bude odpovídajícím způsobem navýšen po jednání PKS dle potřeby.

Hlasujeme slovy
PRO usnesení
PROTI usnesení
ZDRŽUJI SE usnesení

Aktualizováno uživatelem Milan Daďourek před téměř 5 roky(ů)

Jsem trochu zaskočený. Debata běží od 30.5. Jak píše Roman, dospěla k nějakému návrhu. Najednou padne jiný návrh a hodinu na to se hlasuje o něm... Proč ten návrh nepřišel dříve a proč není prostor jej vstřebat, ale je hned hlasován?
Hance bych to přál, ale za těchto okolností se zdržuji.

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 5 roky(ů)

Milane, návrh jsem podal já, následně jsem byl požádán o doplnění odůvodnění návrhu. Tak se i stalo. Posléze se sešla nadpoloviční většina pro vyšší odměnu. S ohledem na to, jak naše hlasování probíhají a kolik je na ně někdy potřeba času mi přijde zahájení hlasování z výše uvedených důvodů jako opodstatněné.

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před téměř 5 roky(ů)

pro usnesení

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 5 roky(ů)

Pro usnesení

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 5 roky(ů)

pro usnesení

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

pro usnesení

(počkám ještě, psala jsem Milanovi vysvětlení, proč jsem spustila schvalování jiného návrhu, než na jakém panovala shoda a počkám na reakci)

Aktualizováno uživatelem Hana Hajnová před téměř 5 roky(ů)

Ahoj, díky moc! Je to nečekané a velmi příjemné překvapení :) Jsem ráda, že jste byli s mou prací během kampaně spokojeni, já osobně tam drobné rezervy vidím, ale to jsou spíš zkušenosti pro příště. Musím říct, že fungovalo dobře i centrální MO, se kterým se komunikace zlepšila o 1000% a když jsem potřebovala, vždycky mi pomohli. I přes ne příliš velký zájem místních médií se nám nakonec podařilo docela slušně pokrýt celou kampaň jak akcemi, tak rozhovory, články a zpravodajem. Facebook nás slušně potrápil s online propagacemi, což musíme mít na paměti i pro příště, ale dosahy byly vesměs slušné a díky propagacím jsme nalapali přes 60 nových fanoušků a pokořili metu 1000 fanoušků. Stážistky také zafungovaly skvěle a dobrou zprávou je, že nekončí, ale chtějí spolupracovat i nadále. A závěrem bych vypíchla akci v HB, která se mi moc líbila - organizačně i obsahově.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Priorita změněn z Urgentní na Normální
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

děkuji všem za vyjádření

usnesení bylo schváleno

Také k dispozici: Atom PDF