Projekt

Obecné

Profil

Úkol #20639

uzavřený

bezúplatná plnění

Přidáno uživatelem Jana Koláříková před téměř 5 roky(ů). Aktualizováno před téměř 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
f~cen:koord
Cílová verze:
-
Začátek:
14.05.2019
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Prosím o vyplnění tabulky bezúplatných plnění – nejdpozději do pátku potřebujeme nutně evidovat veškeré financování kampaně, a to včetně nefinančních plnění (dobrovolníci, reklamní plochy, umělecká vstoupení...). Koukněte na nástěnku (od Martiny) na pravidla financování a prosím doplňte za svůj kraj všechny položky zde: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10VWUKkDsZMzHU_SekusoHkEukUnVJfYoLfHrc5IYjgI/edit?usp=sharing

Aktualizováno uživatelem Pavel Štěpánek před téměř 5 roky(ů)

PaK - dary jsem zapsal, plochy pro bannery jsou výhradně na balkonech a plotech, které nejsou využívány běžně ke komerčním účelům, na prostory jsme žádné slevy nedostali. Co se týká dobrovolníků: Rozdali jsme několik balíků novin příznivcům. Kteří to byli konkrétně bych si asi vzpomněl, ale mám jim opravdu psát, aby mi poslali adresu a datum narození?

Aktualizováno uživatelem Líba Věříšová před téměř 5 roky(ů)

KhK - dar jsme nedostali žádný, plochy pro bannery jsou výhradně na balkonech a plotech, které nejsou využívány běžně ke komerčním účelům, na prostory jsme žádné slevy nedostali. Dobrovolníky zapíšu najednou, až budeme mít rozdáno vše.

Aktualizováno uživatelem Helena Vondráková před téměř 5 roky(ů)

LBK - dar jsme taky nedostali, bannery jsou výhradně na soukromých pozemcích a majetcích. Dobrovolníky se přimlouvám bych taky zapsala ráda najednou někdy koncem příštího týdne a to pokud možno bez adresy a data narození. Necítím se pověřená, na něco takového se jich ptát a koliduje to s mým konceptem zacházení v rukavičkách.

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před téměř 5 roky(ů)

JčK - dar jsme nedostali žádný, plochy pro bannery jsou výhradně na balkonech a plotech, které nejsou využívány běžně ke komerčním účelům, na prostory jsme žádné slevy nedostali. Co se týče dobrovolníků: vědět to dřív, tak si dělám seznam a pracuji na tom od začátku. Opravdu je nutné datum narození a adresa? Mám to podobně jako Helča. A ještě.. je v pořádku, že tyto údaje máme doplňovat do tabulky, která je veřejně tady na redmine?

Aktualizováno uživatelem martina kavanova před téměř 5 roky(ů)

Ahoj všichni,

informace o evidování bezúplatných plnění a darů jsem vám dávala už od úplného začátku komunikace. Připomínala jsem to skoro v každém e-mailu. Žádala jsem v nich, abyste si nastudovali dokument Pravidla financování kampaně. Prosím o to tedy znovu, přehledně jsem tam popsala důvody, proč to potřebujeme, a příklady bezúplatných plěnní. Od 17. 4. je na drivu tabulka, do které jsem vás prosila, abyste doplnili svoje dobrovolníky, dávala jsem to na komunikační nástěnku.

Jak jsem psala i do padu ze včerejšího mumblu, ano – i vývěs bannerů na soukromý pozemek je forma bezúplatného plnění, kterou máme ze zákona evidovat. Prosím vás tedy o doplnění tam, kde víte. U dobrovolnické práce potřebujeme zaznamenat údaje u všech, kdo nejsou členové.

(K tabulce teď mají přístup jen KoKS, kteří mají přístup do složky 99 Kraje: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10VWUKkDsZMzHU_SekusoHkEukUnVJfYoLfHrc5IYjgI/edit#gid=2144892863. Každopádně ale nevadí, kdyby to bylo veřejně, protože všechny tyhle informace musíme ze zákona zveřejnit příští týden.)

Děkuji

Aktualizováno uživatelem Lucie Trčková před téměř 5 roky(ů)

KvK - doplněno zatím co vím... jakmile dostanu info z dalších MS, doplním následně

Aktualizováno uživatelem Pavel Štěpánek před téměř 5 roky(ů)

pak nechápu proč je v tabulce u ploch v závorce uvedeno "která se běžně používá na komerční účely". V pravidlech financování není tato věta vyvrácena, proto jsem se jí řídil.

Aktualizováno uživatelem Klára Kocmanová před téměř 5 roky(ů)

SčK - Doplňuji dobrovolníky. Včera na mumble po přečtení pravidel financování jsme se shodli, že soukromý pozemek tam zahrnutý není, takže se tím také řídím. Data narození jsou opravdu nutná? Někteří se rozčilují, že je to porušení GDPR a zveřejňovat to nechtějí.
Většinu pravděpodobně doplním během zítřka.
edit - podle MS se většina dobrovolníků, co oslovujeme, zapojí až v příštím týdnu. Nemohu tedy s určitostí dodat jejich údaje, natož odpracované hodiny. Většina bannerů v SčK je u členů.

Aktualizováno uživatelem Václav Židek před téměř 5 roky(ů)

plocha jako balkon, nemá nacenění, pokud ho člověk nikdy nepronajímal na reklamu a tedy jakou cenu evidovat?

mimo to - v tabulce je opravdu uvedeno "- zdarma nebo se slevou poskytnutá reklamní plocha (která se běžně používá na komerční účely)", tedy soukromý "nereklamní" balkon či plot jsem taky nezjišťoval

Aktualizováno uživatelem Miloš Zmeškal před téměř 5 roky(ů)

Olk - dar jsme nedostali žádný, plochy pro bannery jsou výhradně na balkonech a plotech, které nejsou využívány běžně ke komerčním účelům, na prostory jsme žádné slevy nedostali. Dobrovolníky máme drtivou většinu členy strany. Jednotky lidí doplněny.

Aktualizováno uživatelem Šárka Václavíková před téměř 5 roky(ů)

jmk
zapsano do minuleho patku vse co jsem vedela, zitra doplnim zbytek

Aktualizováno uživatelem Klára Bidařová před téměř 5 roky(ů)

JčK - aktualizováno

Aktualizováno uživatelem Jana Koláříková před téměř 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Aktualizováno uživatelem Katerina Jinova před téměř 5 roky(ů)

LbK - do tabulky doplněni dobrovolníci nečleni, které si teď vybavím (chápu dobře, že členy nepsat, že jo). Ještě poprosím Helenku ať doplní zbytek na který jsem zapoměla...

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 5 roky(ů)

ahoj, za vysočinu sděluji, že:

O daru nevím - imho nedostali jsme.
Plochy pro bannery jsou výhradně na soukromých plochách, které nejsou komerčně využívané nebo jsou pronájmy ploch plně placeny. Ty dobrovolníky máte ve svých databázích - my je nemáme, za Vysočinu si bannery pověsili na ploty členové strany.
Dobrovolníci zapojeni v kampani jsou členy strany.

Nemám tedy pravděpodobně co vyplňovat.

je to ok?

Aktualizováno uživatelem Jan Poustka před téměř 5 roky(ů)

Ahoj za PlK je to podobné jako na Vysočině. Všechny bannery si vzali členové místního MS či KS. Vím jen o jedné slečně, která si od Nás vzala banner a dala si ho na balkon a není členkou ani reg. příznivkyní. Co se týče novin a jejich rozdávání, nevím o žádných dobrovolnících, jedná se vždy o členy místního KS či MS Plzeň. A proto nevím, co vlastně vyplňovat. :-/

Také k dispozici: Atom PDF