Projekt

Obecné

Profil

Podání #19398

uzavřený

Oživení skupiny "Pracovní skupina Přímá demokracie"

Přidáno uživatelem Vojtěch Pikal před asi 5 roky(ů). Aktualizováno před více než 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Kategorie:
-
Začátek:
20.03.2019
Uzavřít do:
14.07.2019
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Zdravím, v souvislosti se svou poslaneckou gescí, která neodpovídá žádnému gesčnímu týmu (jsem de-facto Garant programového bodu Přímá demokracie a Politické strany) bych chtěl začít publikovat newsletter v dané problematice a dále zapojovat veřejnost i členskou základnu do problematiky v dané oblasti.

Pro tento účel jsem si již na nalodeni.pirati.cz nechal se souhlasem PO/TO přidělat zaškrtávátko na programovou oblast demokracie.

Dále jsem nechal založil ankety a diskuzní vlákna k aktuálním tématům v této oblasti, které se řeší v rámci expertních skupin s MV.
Abych toto mohl udělat, využil jsem svých konexí a s pomocí Lukáše Kolaříka získal potřebná práva pro sebe a svého asistenta v resortním týmu "Bezpečnost": https://forum.pirati.cz/memberlist.php?mode=group&g=188 který má moderátorská práva k příslušným programovým podfórům.
To je do budoucna velmi suboptimální řešení.

Nyní mám v plánu hromadně obeslat členy "Pracovní skupiny Přímá demokracie" aby se přihlásili k informacím v rámci Nalodění a následně skupinu zgruntu vyčistit.
(Na tom mám schodu s Ivo Vlasatým, historickým garantem, který má stále práva.)

Potřeboval bych se dohodnout, že po vyčištění skupiny by se skupina nastavila jako moderátorská alespoň k fóru Přímá demokracie a nastavili v ní účastníci jen na pár vybraných osob. (Prakticky oddělila od "Bezpečnost").

Alternativně by skupiny mohla sloužit, až bude zavedeno ověření RegP, jako platforma členů a příznivců se zájmem o problematiku, která by v daném fóru měla větší práva (hlasování, zakládání anket?)

V každém případě by se skupina měla přenastavit na uzavřenou. Tedy prosím o přenastavení skupiny https://forum.pirati.cz/memberlist.php?mode=group&g=179 na uzavřenou.
Děkuji.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před téměř 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Nastavil jsem tě taky jako vedoucího skupiny, takže ji pak můžeš sám vyčistit.
Nicméně všechny Pracovní skupiny jsou v současné době nastavené jako "na žádost", takže je nutné to řešit nějak koncepčně (jednotně).
Mně osobně přijde efektivnější (méně času žeroucí) mít skupiny "na žádost" než řešit žádosti o zařazení do skupiny přes SZ.

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před téměř 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 80

Děkuji, základní vyčištění jsem si provedl.

Potřeboval bych aby tedy skupina - https://forum.pirati.cz/ucp.php?i=ucp_groups&mode=manage&action=list&g=179 - Přímá demokracie - měla jediná schopnost hlasovat (případně zakládat ankety) ve fóru - https://forum.pirati.cz/viewforum.php?f=534

Může být?

Aktualizováno uživatelem Vojtěch Pikal před téměř 5 roky(ů)

  • Uzavřít do nastaven na 14.07.2019

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 4 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 80 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Nastavení anket jsem zkontroloval a dořešil, takže uzavírám.

Také k dispozici: Atom PDF