Projekt

Obecné

Profil

Podání #15977

uzavřený

Záměr členských poplatků PPEU

Přidáno uživatelem Markétka Gregorová před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před více než 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
16.12.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj RP,

na základě precedensu ohledně placení členských příspěvků PPI (#6188) bych ráda požádala o schválení dlouhodobého záměru i pro placení členských příspěvků PPEU. Placení nám vyplývá ze stanov PPEU jako povinnost a již byla konečně i odstraněna překážka v podobě absence transparentního účtu, kterou jsem vyřešila (ano, máme ho u Fio! .)), tedy bychom měli začít platit.

Zároveň pro pořádek uvádím, že se na General Assembly teď v prosinci schválilo odpuštění poplatků 2014-2017 právě kvůli výše zmíněnému problému a aktuálně se to tedy týká poplatků za 2018 a následující.

Tedy dle Vojtova vzoru pokračuji návrhem usnesení:

Republikové předsednictvo schvaluje záměr každoročního placení členských příspěvků Evropské pirátské strany (PPEU) v souladu s jejich výpočtem v plné výši.

Aktuálně bychom měli zaplatit náš příspěvek za 2018 ve výši €1 500 (~38 692 Kč) a stejná částka bude platit i pro 2019 (jedná se o platbu před prvním GA daného roku a ta tentokrát proběhne dříve, než na konci roku, případní europoslanci tedy do toho zahrnuti nebudou).

V PPEU máme předsedkyni a místopředsedu, jedná se o funkční organizaci, zastřešující společný program a kampaň do eurovoleb a její budoucí role je důležitá především s ohledem na europoslanecký klub, velice pravděpodobně čítající Piráty z různých zemí.

Děkuji předem za projednání.

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Usnesení bylo SCHVÁLENO v upraveném znění viz zápis z RP 17.12. bod 3 https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=595923#p595923

Také k dispozici: Atom PDF