Projekt

Obecné

Profil

Úkol #15734

uzavřený

Podání #15733: Kontrolní výbor MO V

Kontrola plnění usnesení do 3.12.

Přidáno uživatelem Filip Vařecha před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před asi 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
-
Začátek:
25.11.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Dostal jsem zprávu o stavu plnění jednotlivých usnesení rady a zastupitelstva od tajemníka. Bohužel se jedná v podstatě o strohý výčet jendotlivých usnesení s konstatováním, že vše bylo splněno. Z tohoto důvodu jsem vznesel požadavek o poskytnutí podkladů k jednotlivým usnesením (smlouvy, další důkazní materiál, ..). Asi bude poněkud překvapen :)

V příloze podklady.


Soubory

Aktualizováno uživatelem Filip Vařecha před více než 5 roky(ů)

Aktualizováno uživatelem Filip Vařecha před více než 5 roky(ů)

Věci jsem prošel, některé konzultoval přímo z tajemníkem. Žádnou botu jsem prozatím nenašel, ale jsou tam některá pochybná místa.

Nejpalčivější je to zřejmě u usnesení o založení nového Odboru sekretariátu starosty (7/2018 R), což znamená jednu pracovní pozici navíc. Tajemník se tvářil tajemně, prý je to jeho akce a počet lidí se na úřadě nezmění, že jen potřebuje větší redundanci na sekretariátu a tak že to vezme z ekonomického odboru.

Časový souběh je ovšem zvláštní, neboť pan starosta shodou okolností bude mít znatelně víc práce než doposud (zastupitel na velké radnici a radní). Mám v plánu to probrat s Jiřím Hájkem, kterého se to nějak také týká. Tajemník tvrdil, že Odbor tu již historicky existoval, ale Jirka Hájek během svého starostování chtěl jinou sekretářku. Mám v plánu se s ním o tom pobavit.

Aktualizováno uživatelem Filip Vařecha před asi 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF