Projekt

Obecné

Profil

Podání #15317

uzavřený

Schválený záměr "vedoucí kanceláře"

Přidáno uživatelem Petr Tkadlec před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před více než 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
29.10.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Záměr byl schválen https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=248&t=44267&p=587525#p587525

Jen si zase dovolím připomenout pravidlo hospodaření. https://wiki.pirati.cz/rules/prah

§ 6 Výběrová řízení
(1) Na zakázku s celkovými náklady nad 100 000 Kč musí tým vypsat veřejné výběrové řízení ve dvou fázích:

V zadávací fázi zveřejní hospodář týmu zadání, které obsahuje požadavky na nabídky a způsob výběru vítěze takovým způsobem, aby kritériím hodnocení mohli uchazeči přizpůsobit své nabídky. Zpravidla také aspoň tři dodavatele osloví nebo zjistí jejich nabídky. Proti zadání lze podat podnět k nápravě nadřízenému orgánu, ledaže výběrové řízení probíhá za standardních podmínek, které nadřízený orgán schválil.
V hodnotící fázi vybere hodnotitel vítěze z nabídek, které obdrží. Nestačí-li hodnocení podle nabídkové ceny, hodnotící komise musí být sestavena nejméně ze tří odborníků způsobem schváleným v zadávací fázi. Rozhodnutí o hodnocení lze přezkoumat na základě stížnosti,1) která nemá odkladný účinek.

(2) Výběrové řízení na zakázku podle odstavce 1 se nevyhlašuje, pokud proběhl výběr jiným předepsaným způsobem nebo to nedává smysl (např. jde o místo obsazené volbou, rozšíření nájmu v jednom objektu, zakázka ovládané obchodní společnosti apod.). Použití této výjimky podléhá předchozímu souhlasu příslušného schvalujícího orgánu a musí být předem oznámeno kontrolní komisi.

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

RP vzalo na vědomí a pověřilo PO vypsáním VŘ na Vedoucího kanceláře https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=587706#p587706

Také k dispozici: Atom PDF