Projekt

Obecné

Profil

Podání #15281

uzavřený

Žádost o zřízení resortních skupin

Přidáno uživatelem Jakub Michálek před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před více než 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Kategorie:
-
Začátek:
24.10.2018
Uzavřít do:
05.11.2018
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
4.00hod

Popis

Ahoj Martine,

prosím administrativní odbor o

  1. zřízení nových skupin resortních týmů na fóru, a to vždy s názvem Resortní tým UID, kde UID je jednoznační identifikátor resortního týmu (ten se zobrazuje v modrém obdélníčku na stránce https://www.pirati.cz/tymy/, součástí UID není hashtag), skupina bude typu na žádost, tj. žádosti o členství schvaluje moderátor skupiny,
  2. naplnění resortních týmů podle bodu 1. osobami, které jsou uvedeny na webových stránkách https://www.pirati.cz/tymy/ jako členové týmu, přičemž aspoň vedoucí a koordinátor (v pravém sloupci) budou mít roli moderátora,
  3. zřízení přeposílání e-mailů UID@pirati.cz členům daného resortního týmu (tím vzniknou e-maily jako doprava@pirati.cz, justice@pirati.cz atd.),
  4. nastavení oprávnění ve fórech resortních týmů https://forum.pirati.cz/viewforum.php?f=402 tak, aby členové skupiny resortního týmu byli moderátoři daného fóra a jeho subfór,
  5. do všech pravidel resortních fór nastavit slova "Vítejte ve fóru resortního týmu Finance. Kalendář akcí a další informace najdete na internetové stránce týmu." Přičemž stránka týmu bude odkaz na stránku daného resortního týmu.

Děkuji!


Související úkoly

související s Republikové předsednictvo - Podání #15282: Zlepšení fungování resortních týmůDokončenJakub Michálek24.10.201810.01.2019

Akce

Aktualizováno uživatelem Jakub Michálek před více než 5 roky(ů)

  • související s Podání #15282: Zlepšení fungování resortních týmů přidán

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

Upřesňující dotaz - z dřívějška nám po předchozím členění příslušné sekce zbyla spousta skupin "Pracovní skupina XYZ", neměl bych je tedy předělat na ty skupiny resortních týmů?

Aktualizováno uživatelem Jakub Michálek před více než 5 roky(ů)

Ve skupinách je 150+ lidí. Někdy i lidi, kteří by tam vůbec být neměli, protože to byla otevřená skupina, zatímco v týmech by měli být lidi, které tým přijal (ani nechceme posílat e-mail tolika lidem). Takže to chce opravdu spíš nové skupiny.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

Ty skupiny bych samozřejmě vyprázdnil a nově naplnil. Jde o to, že přece nemá smysl mít ke každému týmu dvě skupiny - "Resortní tým XYZ" a "Pracovní skupina XYZ". Samozřejmě bych mohl též ty staré smazat a nové založit, nicméně přejmenování a změna obsazení ušetří práci s nastavováním přístupových práv. Takže pokud pro ty skupiny "Pracovní skupina XYZ" není plánováno nějaké jiné využití (a nevyužívané skupiny ve fóru nechceme, i bez nich máme skupin až nad hlavu), řešil bych to tou předělávkou.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 10
  • Stav změněn z Nový na Čeká se na podatele

Prosím o kontrolu, jestli je to pro Dopravu tak jak si to představujete (tedy krom mailů, to bude muset zřídit TO automatizovaným generováním až budou hotové všechny skupiny). Po potvrzení analogicky vyrobím ostatní.
(UID píšu velkými písmeny, protože psát celé malými by vypadalo divně a psát jen s prvním velkým by u některých vypadalo taky divně, třeba Ezo.)

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

Takže bod 5 splněn všude (včetně založení resortního fóra Místní rozvoj, které nebylo), u ostatního čekám na tu kontrolu Dopravy.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

Body 1, 2, 4 a 5. by měly být komplet (ovšem někteří členové některých týmů buď nemají registraci na fóru nebo ji nemají ve tvaru Jmeno.Prijmeni, takže ve skupinách nejsou). Zkontrolujte si, zda všechno funguje jak má.
Bod 3 jsem předal TO.

Aktualizováno uživatelem Martin Kučera před více než 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 10 na 90
  • Stav změněn z Čeká se na podatele na V řešení (diskutuje se)

Aktualizováno uživatelem Alice Hamalová před téměř 3 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 90 na 100

Bez připomínek delší dobu. Uzavírám.

Aktualizováno uživatelem Alice Hamalová před více než 2 roky(ů)

  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF