Projekt

Obecné

Profil

Podání #14516

uzavřený

Záměr na úhradu dopravy a ubytování přednášejících na semináři k eurovolbám

Přidáno uživatelem Markétka Gregorová před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před více než 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Začátek:
25.09.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:

Popis

Vlákno na fóru: https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=185&t=43610

8.12. se v Praze bude konat seminář s asistentem polské europoslankyně a naším příznivcem, Tomášem Adamcem, a Soundous Boualam, asistentkou slovenského europoslance a mj. zakladatelkou Humans of Europe. Obsah i určení workshopu je popsáno na fóru.

Hlavním cílem je vyjasnit potenciální kandidátům (i zájemcům o budoucí asistentování), zdai europoslanci být chtějí, mohou, co to obnáší a informovat je o nastávající kampani do eurovoleb a společnému programu, vč. hlavních témat.

Tomáš i Soundous tomu věnují čas zadarmo, je nicméně fér jim proplatit náklady na cestu a případné ubytování (nemám potvrzeno, budou-li ho potřebovat a jsem případně schopna zajistit couchsurfing, ale pro jistotu ho do záměru zanáším, kdyby bylo potřeba). Náklady na letenku z Bruselu do Prahy a zpět budou nejspíš cca do 6 000 Kč za oba, i s rezervou na ubytování se tedy vejdu do 10 000 Kč.

Znění návrhu:

Hospodář Zahraničního odboru schvaluje záměr na úhradu dopravy a ubytování pro přednášející na semináři k eurovolbám 8. prosince 2018 v maximální výši 10 000 Kč.

Aktualizováno uživatelem Markétka Gregorová před více než 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen
  • Popis aktualizován (rozdíl)

Jako hospodář souhlasím.

Také k dispozici: Atom PDF