Projekt

Obecné

Profil

Úkol #13364

uzavřený

Provozování Čepice - Lukavský

Přidáno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 5 roky(ů). Aktualizováno před asi 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
Cílová verze:
-
Začátek:
24.08.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Návrh na koncepci provozu pirátského centra Čepice.

O mě:

V gastronomii jsem začal pracovat před dvanácti lety. Od té doby jsem prošel asi desítkou restaurací, hotelů a barů. Ve 23 letech jsem začal podnikat a úspěšně podnikám dodnes. (Čertovo sro, Žít Třeboní z.s.) Mám hostinskou činnost a praxi v práci s lidmi a kolektivem. Mám základní vybavení do baru – pákový kávovar, výčep, ledovač, sklo, nábytek, kontakty s pivovary a dodavateli atd.

Pátý rok pořádám kulturní akce v Třeboni (koncerty, divadlo, přednášky, výstavy) a druhým rokem organizuji výlety po světě pro větší či menší skupiny kamarádů.

O Čepici:

Toto místo znám tak 7 let, kdy byl na místě Celtic bar, známý spíš jako hospoda U tukana. Pracoval jsem na několika místech v blízkém okolí (U Beránka v Krajinské, Café Hostel v Panské, Indická v Piaristické nebo Hammond café v České), znám tedy dobře prostředí v centru Budějovic a hlavně lidi.

Když jsem na pirátském fóru zaslechl, že se shání placený správce tohoto prostoru, zaujalo mě to. Nemyslím si, že je potřeba, aby byl tento správce placen stranou. Místo si na správce „musí“ vydělat samo a pokud bude správce dobrý, měl by časem umět zaplatit i místo samé. Byl jsem u toho, když vznikal Café hostel nebo kavárna Široko a vím, že to jde. Vidím také v přímém v přímém přenosu smutný konec klubu Velbloud a vím, jak se dá snadno nasednout na mrtvého koně…

Má vize:

Myslím, že centrum by mělo být co nejvíce všestranné a i když je jen strany Pirátské, nemělo by na venek být „jen pro piráty“ (jen o politice). Dal by se zde pořádat „multi“kulturní či společenský program pro různé skupiny lidí a centrum by mohlo fungovat jako něco mezi otevřenou kanceláří a pražskou kavárnou:) Správce by měl figurovat jako manažer, jehož rozpočet není nijak svázán se stranou. Čepice se dá krásně rozdělit na přízemí, kde by byl prostor pro občerstvení a v patře prostor pro program.

Pro příklad: Jeden den v týdnu by byl hudební, druhý promítací (dokumentární filmy, fest. Jeden svět apod.), třetí přednáškový, další třeba můžeme dát prostor k prezentaci různým neziskovkám apod. Znám většinu Malého divadla…i ti by možná prostor někdy rádi využili. K Pirátům by se tak mohlo „nenásilnou formou“ dostat dost nových příznivců. Budějovice jsou studentské město a o nové piráty tu nebude nouze.

Tímto se hlásím o tuto pozici, nástup možný 1.9. Druhou polovinu srpna mohu věnovat přípravám. Samozřejmě počítám s nějakou zkušební dobou, abychom měli jistotu, že naše spolupráce bude oboustranně prospěšná a vyhovující. Pokud máte smlouvu do konce kalendářního roku, navrhuji zkušební období 1.9. – 31.12. Pokud vše pošlape, můžeme si od nového roku plácnout.

Díky, mějte se

čert


Soubory

Aktualizováno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 5 roky(ů)

  • Organizační struktura nastaven na Ne
  • Zobrazit v nabídce nastaven na Ne
  • Přiřazeno nastaven na Lukáš Kolářík
  • Fronta změněn z Podání na Úkol

https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=304&t=43519

Lukáš Kolářík: navrhuje % ze zisku a neplacení nájmu. Akce by nesměly být v rozporu s programem.
Návrh usnesení: předsednictvo bere na vědomí zájem Jana Lukavského na provozování Českobudějovického pirátského centra a pověřuje Lukáše Koláříka dojednáním konkrétních podmínek, které budou následně předloženy krajskému předsednictvu a dále krajskému fóru.
Pro: Michal Horák, Lukáš Kolářík, Simon Kostadinov, Jana Koláříková proti:0, zdržel se: 0

Aktualizováno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 5 roky(ů)

Usnesení platí, do příště připravit smlouvu, kontaktovat Čerta a doladit finální podmínky.

Aktualizováno uživatelem Lukáš Kolářík před více než 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 30
  • Stav změněn z Nový na V řešení (diskutuje se)

Právník řeší návrh smlouvy

Aktualizováno uživatelem Lukáš Kolářík před asi 5 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 30 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Schváleno

Také k dispozici: Atom PDF