Projekt

Obecné

Profil

Podání #12563

uzavřený

Záměr na pozici koordinátora/-ky pomoci Slovenské pirátské straně

Přidáno uživatelem Markétka Gregorová před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před více než 5 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
18.07.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj RP,

soustředím se nyní, z logických důvodů, na společný program do Eurovoleb a celkově všechno související s nimi, jelikož čas se krátí; a nezbývá mi tak tolik času na větší a důkladnou pomoc Slovákům, obzvláště před komunálkami. Je to ale také součástí priorit a jejich založení je důležité právě i pro celkový pirátský potenciál v Evropském parlamentu, ráda bych tak delegovala pomoc PPSK na novou osobu a přicházím za vámi se záměrem o mzdu pro koordinátora pomoci PPSK. Nejedná se o náklady navíc, s ohledem na to, že já i daná osoba jsme/byli bychom placeni od hodiny, a já bych ty hodiny PPSK stejně dedikovat musela - akorát by pak trpěly jiné oblasti (jako třeba ty komunálky), a proto mi přijde rozumné to "oddělit", aby bylo pokryto úplně vše. Se svým gesčním nadřízeným Mikulášem jsem to probírala a souhlasí.

Koordinátor by fungoval po dobu dle nutnosti, kterou budu operativně určovat, nicméně nyní žádám o schválení záměru od srpna do prosince s tím, že je možné, že skončí i dříve; pro prodloužení případně požádám dle rozpočtu 2019 o novou částku. Navrhuji 75 000 Kč, aby to bylo max. 15 000 Kč na měsíc. Uvažuji, že to časově bude maximálně půl úvazek a minimálně čtvrtúvazek, tedy 40-80 hodin měsíčně, přes IČO, a hodinová mzda by byla 180 Kč. Jsem samozřejmě otevřena jakémukoli jednání ohledně těchto parametrů.
Také předestřívám, že po konzultaci s Janou Koláříkovou oslovím přednostně na její doporučení zlínskou kandidátku na KoKS, která jen těsně neuspěla a Jana ji považuje za extrémně schopnou (výběrkem již prošla). Jelikož se nejedná o výdaj nad 100 000 Kč, neměl by to být problém, ale upozorňuji na to předem, kdyby byl. :D

Popis pozice:

  • stálý kontakt se slovenskými Piráty a koordinátory sběru podpisů, zjišťování a případné zajišťování jejich potřeb, urgence úkolů, monitoring jejich aktivit
  • koordinace podpisových a dalších akcí v souvislosti s registrací PPSK v České republice za asistence KoKS (s PO domluveno)
  • tvorba mediálních výstupů a starost o medializaci aktivit (komunikace s MO)

Návrh usnesení:

Republikové předsednictvo schvaluje záměr na pozici koordinátora/-ky pomoci Slovenské pirátské straně v maximální výši 75 000 Kč.

Díky předem za projednání!

Aktualizováno uživatelem Mikuláš Peksa před téměř 6 roky(ů)

PRO

Aktualizováno uživatelem Ivan Bartoš před téměř 6 roky(ů)

PRO

Aktualizováno uživatelem Olga Richterová před téměř 6 roky(ů)

Pro

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před více než 5 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

SCHVÁLENO

Také k dispozici: Atom PDF