Projekt

Obecné

Profil

Úkol #12144

uzavřený

Dlouhodobý úkol #10750: Odměňování správce centra (JiPiCe)

06/2018 Hodnocení správce JiPiCe

Přidáno uživatelem Michaela Vodová před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před téměř 6 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Okamžitá
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
-
Začátek:
05.07.2018
Uzavřít do:
05.07.2018
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Zpětná vazba
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Popis

Úkol pro slovní hodnocení (zpětná vazba) správce JiPiCe:

  • prosím členy PKS Vysočina o vyjádření slovního hodnocení Ondřejovi Tůmovi, děkuji. Hodnotíte dle náplně správce https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=572&t=40196 (v hlavním úkolu je vše vypsáno) Ke slovnímu hodnocení doplňte vámi navrženou finanční odměnu od 0 do 5k.

Na základě hodnocení opět zprůměruji finanční odměnu. Pokud hodnocení nebudu rozumět, vyzvu vás k doplnění.

Ondru prosím o vložení odkazu na svůj výkaz a o slovní shrnutí své práce za červen zde, nebo na fóru v odpovídajícím vlákně. Také prosím o slovní zpětnou vazbu, zda je spokojen, či jakou podporu potřebuje apod.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 6 roky(ů)

Ahoj, vzhledem ke skutečnosti, že jsem v červnu nevěnovala větší pozornost kontrole činnosti správce JiPiCe a měla jsem dovolenou, bude z mé strany toto hodnocení více subjektivní.

Ondro, pro své hodnocení potřebuji tvou zpětnou vazbu ke tvé práci, seznam toho co jsi udělal za červen a co se ti povedlo, nepovedlo, jaké máš plány do dalších měsíců. Jak bude centrum otevřeno, zavřeno přes prázdniny, jak to řešíš, kde je zveřejněno. Napiš to prosím sem, do úkolu.

Není moc času, dnes je třeba navrhnutou odměnu nahlásit do úkolu https://redmine.pirati.cz/issues/12131

Zde výkaz Ondry za uplynulý měsíc
https://redmine.pirati.cz/time_entries?utf8=%E2%9C%93&f%5B%5D=spent_on&op%5Bspent_on%5D=lm&f%5B%5D=user_id&op%5Buser_id%5D=%3D&v%5Buser_id%5D%5B%5D=326&f%5B%5D=&c%5B%5D=project&c%5B%5D=spent_on&c%5B%5D=user&c%5B%5D=activity&c%5B%5D=issue&c%5B%5D=comments&c%5B%5D=hours

Aktualizováno uživatelem Ondřej Tůma před téměř 6 roky(ů)

No tak teď jsi mě chytila vyloženě na odjezdu z civilizace. Ještě ve dveřích jsem stihnul přečíst tvoji zprávu, jinak bych už nemohl reagovat.
Červen byl proti předchozím měsícům výrazně úspěšnější a dovolím si tvrdit, že se nám na jedné akci (A plastic ocean) povedlo zcela naplnit kapacitu centra. Jiné další akce byly více či méně úspěšné. Každopádně zaznamenávám větší posun v návštěvnosti. Tento posun se projevil i na návštěvnosti mimo akce. CCa dvakrát až třikrát do týdne chodí lidé z ulice a ptají se - na akce, na činnost Pirátů v Jihlavě, na aktuální dění a jak se k němu stavíme, nebo třeba jen vyjádřit podporu.
Co se týká práce jako takové, tak se nebojím tvrdit, že byl červen velmi, ale velmi nabitý a spoustu věcí jsem nestíhal.
V čem si myslím, že bych měl ještě zapracovat, tak je propagace, i když se nám podařilo dostat do kalendáře akcí města Jihlavy.

Prázdninový provoz centra by měl, až na výjimky, zůstat na běžné otevírací době. S ohledem na to, že jsou dovolené, tak akce jako přednášky či besedy budou eliminovány a zůstanou jen akce prázdninově pravidelné a relaxačního charakteru, které budou prezentovány s dostatečným předstihem na triu infokanálů - fb, wiki, kal.. Bude se jednat o LAN party, deskovky, projekce filmů, nově Dračí doupě a případné další akce na přání veřejnosti.

Když už jsem u té veřejnosti, tak se mi začínají i sbíhat informace o tom, co by si lidé přáli, abychom prezentovali - jak besedy či přednášky, tak koncerty či jiné kulturní akce.
Hodně pozornosti směřuji a nadále směřovat budu na program září a října s tím, aby byl v půlce srpna hotový a mohlo se začít s jeho reklamní prezentací. Snažím se aby byl vyvážený a zastupoval jak populární věci pro veřejnost, tak i politická témata s ohledem na blížící se volby.

Jinak jediný termín, který zatím vím, že by mělo být centrum zavřeno je v době mé dovolené, která je zapsaná na drivu ve složce správce. O tomto termínu budu informovat ve všech našich kanálech. Další termíny, kdy by mělo být centrum uzavřeno mi v tuhle chvíli není úplně známo.....asi 18.8., ale to ještě nevím jistě.

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 6 roky(ů)

3000,-, slovní hodnocení napíšu až budu na PC. Maximálně v neděli.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 6 roky(ů)

Odměna za mne je 3k.

Průměr 3k.

Odesílám na https://redmine.pirati.cz/issues/12131

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před téměř 6 roky(ů)

Souhlasím s 3k

Aktualizováno uživatelem Milan Daďourek před téměř 6 roky(ů)

souhlas s 3k

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před téměř 6 roky(ů)

Tak jen doplním slovní hodnocení. Odměnu jsem oproti květnu zvýšil hlavně kvůli facebooku. Je zde vidět vyšší aktivita a snad i díky tomu bylo v červnu více lidí na různých akcích pořádaných v JiPiCe.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před téměř 6 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 10 na 100
  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF