Projekt

Obecné

Profil

Podání #11945

uzavřený

Rozpočet a plán volební kampaně Pirátů Prahy 4

Přidáno uživatelem Tibor Vansa před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
25.06.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
dávám sem ke schválení rozpočet a plán volební kampaně Pirátů Prahy 4, a založení vlastního komunálního rozpočtu na pro MS Praha 4.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yMhUHdbD9mtR3Iyks6dW27CU5yQZQ_jVFtnWkder3NE/edit?usp=sharing

Noviny - 35 000 Ks ve variantě C nám příjde odpovídající, ostatní MČ jsou menší a řekly si stejně nebo i více. Zatím pokud vím není známa cena, kolik bude platit MS a kolik KS atd., tak to prosím berte tak, že žádáme schválení počtu.

Stánky - již jsme nahlásili počty Jaroslava Vatay. Jeden stánek si zaplatíme sami, resp. Přispějí nám na něj nezávislí kandidáti na naši kandidátce.

A1 stojany - máme je místo roll-up bannerů - fungují/stojí výborně i ve větru, dešti, dají se v nich za nízké náklady flexibilně měnit plakáty. Opět 2- bychom rádi dostali proplacené od PKS, jeden hradíme sami.

Eventy, občerstvení na stáncích apod. - ještě nevíme jaké budeme mít a kolik, ale celkem 10 000 Kč na ně nám příjde odpovídající, z toho chceme od PKS jen půlku, aby mělo záruku, že to využijeme dobře.

Tisk adhoc. letáků, materiálů apod. - to samé

Vozík za kolo - můj nápad, nemám auto ani řidičák. Půjde proti mému účelovému daru straně.

Facebook a outdoor kampaň – hradíme si sami

V přiloženém excelu jsou uvedeny dva zdroje financování - od PKS a Dary/Fundraising. Předpokládám ale, že noviny a stánky půjdou přes pražský účet, žádost o interní převod z budeme dávat na ten zbytek. Předsednictvo zodpovídá za to, že když schvaluje nějaký záměr z těchto položek, tak má aktuálně dostatek financí z darů od členů nebo fundraisngu na jeho pokrytí. Hospodářem budu já (Tibor Vansa, zatím se mi nepovedlo k tomu ukecat někoho jiného).

Aktualizováno uživatelem Honza Hora před asi 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF