Projekt

Obecné

Profil

Podání #11857

uzavřený

Volební rozpočet pro Prahu 9 - hlasování

Přidáno uživatelem Daniel Mazur před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
21.06.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj,
dávám sem hlasovat rozpočet a plán volební kampaně Pirátů Prahy 9. Nela nám ho všem posílala 29/5 (už upravená verze), takže byl čas. Připojuji sem naše připomínky a Neliny odpovědi.
Zdraví Dan

1) Jestli opravdu plánujete FB inzerci stále stejnou a nebyla by lepší "progresivita" směrem k volbám.

Progresivita směrem k volbám je dobré doporučení. Zapracuji do upraveného návrhu. Nejsem schopna říct, zda to dodržíme přesně. Budeme sledovat, jak se to bude vyvíjet a podle toho se zařídíme. Celková částka by na konci měla sedět.

2) Proč je jeden výdaj na inzerci v nezávislém tisku plánovaný na červenec, když je to hluché prázdninové období?

Je to pouze odhad a je možné, že to přesuneme do jiného měsíce, např. červen nebo září. „Hluché“ období bychom rádi využili k tomu, že si nás více všimnou, protože nebude dostatek jiných zajímavých zpráv. Ráda bych také publikovala články v nezávislém tisku „bezplatně“, tj. využila bych kontakty na média, která by byla ochotná to zveřejnit. A zase – větší šance je v létě, kdy nemají tolik jiných „taháků“.

3) Ty květnové výdaje jsou aktuální, když už květen teď končí?

Květnové výdaje dle tohoto plánu už nevyčerpáme (kromě reklamních předmětů). Do konce května budeme mít už jenom dvě akce s petičním stánkem a rozdávání novin (30.5. den dětí Vysočany, 31.5. happening v parku Přátelství u stanu). Bylo by fajn, pokud bychom tyto výdaje mohli použít v dalších měsících. Také zapracuji do upraveného návrhu.

Ještě jednou díky moc za relevantní připomínky. Plán rozpočtu považuji za „rámcový“ a pokud bude možné přesouvat jednotlivé výdaje z měsíce na měsíc, bude to pro nás jednodušší. Je to přece jen naše první kampaň a detaily budeme upravovat dle konkrétní situace.

Na kampani budeme spolupracovat i dalšími městskými částmi. Například zítra nám přijde pomoct Jitka Nazarská z Prahy 1, která má s petičním stánkem zkušenosti.

Veškeré prostředky budeme využívat maximálně hospodárně a také počítám s tím, že se nám nějaké další prostředky podaří získat, případně přispějeme sami, pokud to bude potřeba.


Soubory

Plán předvolební kampaně Pirátů na Praze 9_verze2.docx (16 KB) Plán předvolební kampaně Pirátů na Praze 9_verze2.docx rozpočet a plán volební kampaně Prahy 9 Daniel Mazur, 21.06.2018 07:16

Aktualizováno uživatelem Daniel Mazur před téměř 6 roky(ů)

Jse pro.

Aktualizováno uživatelem Adam Zábranský před téměř 6 roky(ů)

Taky pro

Aktualizováno uživatelem Jaromír Beránek před téměř 6 roky(ů)

Pro.

Aktualizováno uživatelem Honza Hora před asi 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF