Projekt

Obecné

Profil

Podání #11227

uzavřený

Nesouhlas s rozhodnutím RP o příspěvku k senátní kampani obvodu č.78

Přidáno uživatelem Yveta Martinková před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před téměř 6 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
23.05.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Milé republikové předsednictvo,
po domluvě s PKS ZlK jsem chtěla požádat o důležitou pomoc s vyřešením financování senátní kampaně 78. Jsme ve složité situaci, kdy je kampaň ukončena a má se proplácet a doúčtovat, ovšem finance na ni jsou nedostačující (počítali jsme se slíbeným obnosem).
Zde vkládám vyjádření předsedy ZlK, který se s RP domlouval před kampaní osobně.
Původní dohoda, která byla uzavřena s Mikulášem a Ivanem, zněla tak, že RP přispěje na kampaň stejný obnos peněz, jaký vynaloží KF ze svého rozpočtu + přispějí dárci. Na osobní schůzce mezi Alešem Fuksou a Ivanem bylo poté dohodnuto, že i Alešův vklad do kampaně bude považován za dárcovský příjem. V konečném důsledku, kdy se nepodařilo získat peníze od dárců (jeden z neúspěchů kampaně), byl tedy rozpočet plánován takto:
50 000,- investice KF
10 000,- investice kandidáta
60 000,- investice RP (stejný díl jako KF + kandidát dohromady)

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před téměř 6 roky(ů)

Dávám RP k hlasování a navrhuji znění usnesení:

Na základě schváleného záměru #10330 (Kdy bylo odhlasováno z kapitoly senátní volby přispět stejnou částkou, kterou dané sdružení vyfundraisuje do výše 100 000 Kč) souhlasí Republikové předsednictvo s poskytnutím částky 50 tisíc Kč na Zlínskou kampaň.

(10 tis. již bylo odsouhlaseno viz. 10794)

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před téměř 6 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Po dohodě tlumočím rozhodnutí RP - vzhledem ke znění #10330 kde je uvedeno, že z kapitoly senátní volby bude přispěno stejnou částkou, jaká byla vyfundraisovaná, nebude RP rozhodnutí měnit, jelikož slib splnila - vyfundraisováno bylo 10 tisíc, které byly následně odsouhlaseny viz. #10794.

RP také připomíná, že náklady na Pirátské listy (27.885,-) a merch (6607,-) budou proplaceny dle usnesení viz. #10330 z provozního rozpočtu MO.

Také k dispozici: Atom PDF