Projekt

Obecné

Profil

Úkol #10819

uzavřený

Dlouhodobý úkol #10750: Odměňování správce centra (JiPiCe)

04/2018 Hodnocení správce JiPiCe

Přidáno uživatelem Michaela Vodová před asi 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 6 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
-
Začátek:
06.05.2018
Uzavřít do:
06.05.2018
% Hotovo:

100%

Odhadovaná doba:
Typ práce:
Zpětná vazba
Organizační struktura:
Ne
Smlouva:

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před asi 6 roky(ů)

Slovní hodnocení:

Ondra pracuje nyní první měsíc. S ohledem na nevjasněnou vizi a koncepci pirátského centra dělá to, co je třeba. Momentálně je nutné mu některé věci říkat, zaučovat ho a musíme společně nastavovat systém práce. I přes tyto překážky je iniciativní, hledá cesty propagace a komunikuje nejen se mnou (koordinátorkou), ale i s PKS a KF - což nyní ztížilo i to, že PKS bylo v rezignaci a volilo se nové. Proto dávám celkově hodnocení 3 a navrhuji odměnu 3000,-

úkoly:

  • evidovat jednotlivé časy v redmine a naučit se oddělovat dobrovolnou práci místopředsedy a člena RVčka (dostal zpětnou vazbu)
  • evidovat akce v JiPiCe pro zpětnou evaluaci a zlepšení propagace centra
  • evidovat kontakty (organizátorů k dalším oslovováním, dobrovolníků, zájemců, účastníků apod.)
  • nastavit administrativní rámec centra (provozní řád, úklid pravidelný, odpad, apod. = veřejné místo)

Hodnocení body:
3

Navržená odměna:
3000,-

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před asi 6 roky(ů)

Zpětná vazba od Maria Pospíšila (bývalého člena PKS Vys):

Napíšu to sem do chatu: vycházím z tabulky, kterou Ondra vyplnil .Postupně úkoly: č.5158 - jednání v Humpolci - to je z funkce místopředsedy, ne správce JiPiCe. Takže to padá. Dále úkol č. 5008 - jednání předsednictva - totéž. To už je dané v názvu. Dále úkol 10616 - jednání KF - rovněž pozice místopředsedy a člena - protože na úklid po KF je pak polůožka následující pod č. 10744. Takže toto (sumárně 7 hodin, počítám-li dobře) je pozice místopředsedy, čili činnost dobrovolná, nikolivěk činnost Správce JiPiCe. No a k odměňování: já jsem za ta léta svého tvůrčího kapitalizmu vycházel z toho, že jednak zkušební doba je 3 měsíce, druhak během oněch 3 měsíců se člověk zapracovává, takže odměny by měl dostat ten kdo ho zaučuje, ne dotyčný pracovník. Jasně - pokud v tom 3.měsíci byl už zcela samostatný a aktivní - to byla jiná. Ale takových bylo vělmi málo. Čímž nechci Ondru připravit o jím nasmlouvaný peníz, jen píšu své zkušenosti a obecně dané zvyky. Takže pokud by byl velmi schopný a aktivní (to už moc neposoudím, neb jsem mimo dění), řešil bych tu pohyblivou částku v prvních měsících následujícím způsobem: 0%, 50%, 100 %. Pochopitelně po vyjasnění si, co je věc správce a co je místopředsedy.

Navržená odměna:
0,-
(tu píšu již já dle toho, co Mario napsal, než odešel z chatu, a zítra ho poptám, zda to tak skutečně chce nechat, či doplnit...)

Aktualizováno uživatelem Roman Pašek před asi 6 roky(ů)

Slovní hodnocení:
Jak píše Míša. Není jednoduché hodnotit něco, co není zcela jasně definováno. Každopádně si myslím, že Ondra je na tom v této pozici ještě hůře, protože sám nemá dané mantinely své práce. I tak si myslím, že se Ondra své funkce chopil dobře, ale je jasné, že se některé věci doladí teprve časem. Pozitivně hodnotím především komunikaci a téměř okamžité odpovědi, pokud je potřeba řešit nějaký problém.

Hodnocení body:
4

Navržená odměna:
3500,-

Aktualizováno uživatelem Jan Pošvář před asi 6 roky(ů)

Ondra se zaučuje rychle a je aktivní, což se cení. Zohledňuji i to, že nastoupil v době, kdy se předsednictvo rezignovalo. Jeho náplň práce je definovaná smlouvou a dle toho lze hodnotit. Medializaci centra a propagaci akcí zvládá, nicméně chybí plakát na další měsíce. Zajištění akcí je v naprostém pořádku. Dobrovolníků a stážistů v centru moc nemáme, tak to ponechám bez hodnocení. Zajištění provozu je v pořádku. Chyby ve výkazu jsme probrali, činnosti místopředsedy nejsou činnosti správce centra.

Administrativu centra a administrativní podporu KS nehodnotím.

Navrhuji odměnu 2500 Kč.

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před asi 6 roky(ů)

Odměna tedy činí průměrně body 2,375 a navrzenim 2250,-.

Uděluji odměnu ve výši 2300,-

Aktualizováno uživatelem Michaela Vodová před asi 6 roky(ů)

  • % Hotovo změněn z 0 na 100
  • Stav změněn z V řešení (diskutuje se) na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF