Projekt

Obecné

Profil

Podání #10787

uzavřený

Praha 10 - záměr fotografování a trička

Přidáno uživatelem Pavel Hájek před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 4 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
02.05.2018
Uzavřít do:
15.05.2018
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Ahoj PKS,

za PMS Praha 10 prosím o schválení záměru na výdaje ohledně fotografování kandidátů pro volby do zastupitelstva MČ Praha 10 – již máme jasných prvních 15 lidí viz https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=729&t=40888#p555631 a nákup triček k jarnímu roznosu novin.

Fotografování kandidátů od 4. místa pro 2. číslo novin, web, letáky, společné foto, líčení, zpracování fotek – 12.000 Kč
Trička (ve předu: pirátská loď připlouvá na P10, v zadu: „Držíme kurz“ + logo strany, 40 ks) – 8.000 Kč
Celková suma: 20.000 Kč

Částky bychom čerpali z výdajů předsednictva P10 viz položka zde https://wiki.pirati.cz/fo/hospodareni2018/rozpocty/praha/220110000

Aktualizováno uživatelem Vít Šimral před téměř 6 roky(ů)

Ohledně focení: domlouvali jsme se se Štěpánem, že bude nějaké hromadné na magoš, pod což spadne i 1/3-1/2 kandidátů P10. Nešlo by to zkoordinovat? Abychom nefotili na MČ a na magoš zbytečně 2x.

A určitě se to nebude týkat jen P10.

Aktualizováno uživatelem Adam Zábranský před téměř 6 roky(ů)

Focení: nestačilo by vám focení od Honzy Loužka? U prvních kandidátů chápu, že je potřeba mít hodně profi fotky, u těch dalších mi ale fotky od Honzy přijdou dostatečné. Takhle to budeme dělat i na Magoš.

Aktualizováno uživatelem Pavel Hájek před téměř 6 roky(ů)

Ahoj, pro Prahu 10 nezbytně potřebujeme solidní fotky minimálně desítky kandidátů. Komunální kampaň je trochu odlišná od centrální, kde stačilo dát pod logo strany 4 lidi na plakát. Na desítce nabízíme celou škálu konkrétních místních lidí, kteří budou na letáčcích, v novinách, na webu. Jedeme pravidelné články na místním webu a už v zimě mi chyběly solidní fotky, kterými bych mohl prezentovat autory.

Rozhodně nemohu čekat na to, až centrum zařídí plošné focení. Za týden stratujeme horkou část kampaně a začneme podrobně představovat jednotlivé kandidáty.

Navíc, pro volební přehled (v novinách) kandidátů potřebuji, aby fotky byly v jednom stylu. K ničemu mi nebude, když 3 lidi vyfotí někdo v centru a zbytek bude fotit někdo jiný na MČ.

Částku na fotografa jsme jasně avizovali v zápise MS, rozpočet zveřejnili na fóru, viz https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=729&t=27399&start=50#p554847

a PKS uvedlo, že mu připadá rozpočet rozumný viz zde https://redmine.pirati.cz/issues/10359

Ve vší účte k Honzovi, není profesionální fotograf a fotku, kterou mi dělal na 12. místo do Sněmovny nemůžu použít pro profi leták.

Aktualizováno uživatelem Pavel Hájek před téměř 6 roky(ů)

Ahoj ještě jednou,

vzhledem k postoji PKS, stahuji záměr na položku:

"Fotografování kandidátů od 4. místa pro 2. číslo novin, web, letáky, společné foto, líčení, zpracování fotek – 12.000 Kč"

která je nad 10.000 Kč a vyžaduje souhlas PKS.

Sypu si popel na hlavu, že jsem položku neohlásil PKS dříve a již přislíbil fotografce plnění, takže položku uhradím ze svého a fakturovanou částku za fotografie uvedu transparentně na webu Pirátů Praha 10 jako nepeněžní dar.

Pavel

Aktualizováno uživatelem Vít Šimral před téměř 6 roky(ů)

Za mě díky za dovysvětlení, souhlasím s proplacením.

Aktualizováno uživatelem Honza Hora před asi 4 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF