Projekt

Obecné

Profil

Přihláška projektu #10586

uzavřený

Praha 10 - Skákací atrakce pro malá piráťata

Přidáno uživatelem Pavel Hájek před téměř 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 2 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Cílová verze:
-
Začátek:
23.04.2018
Uzavřít do:
30.11.2018
% Hotovo:

0%

Věcné podmínky:

Počítáme s cenou pronájmu pirátské lodě na 4.000 – 5.000 Kč za den, placeným záborem prostranství, přípojkou elektřiny a dozorem. Vzhledem k finančnímu stropu projektu počítáme s 1, maximálně 2 dny pronájmu. Současně s atrakcí bude postaven běžný pirátský stánek, který není součástí projektu.

Veřejně prospěšný účel:

Skákací hrad zaručeně přitáhne zraky i kroky všech mladých rodin, potěší dorost a zavede řeč na pirátské vize nejen v komunálu. Atrakce bude zdarma a udělá tak radost i těm dětem, které půjdou okolo a zrovna nebudou mít při ruce rodiče či jinou peněženku.

Minimální částka:
8000
Maximální částka:
15000
Vysoutěžená částka:
Smlouva:

Popis

Cílem projektu je doplnit stojku komunální kampaně Pirátů na Praze 10 skákací atrakcí pro děti, která upoutá pozornost všech kolemjdoucích. V ideálním případě se pokusíme pronajmout skákací atrakci (hrad) v podobě pirátské lodi na 1 či 2 dny dle výsledné ceny pronájmu, záboru a přidělené částky. Organizace akce bude pod odborným dozorem našeho nejzkušenějšího člena, který už nám léta ze skromnosti tají, že mu v žilách koluje krev potulného pirátského kolotočáře.

Aktualizováno uživatelem Bára Soukupová před asi 2 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Také k dispozici: Atom PDF