Projekt

Obecné

Profil

Podání #10393

uzavřený

Žádost 1P o pokyn podle ZOK

Přidáno uživatelem Stepan Strebl před asi 6 roky(ů). Aktualizováno před asi 6 roky(ů).

Stav:
Dokončen
Priorita:
Normální
Přiřazeno:
-
Začátek:
11.04.2018
Uzavřít do:
% Hotovo:

0%

Odhadovaná doba:

Popis

Vážené RP,

v návaznosti na výběr nového sídla strany v Praze a na otevření pirátského centra v Českých Budějovicích se stal aktuální koncept pirátských kaváren. Oba prostory totiž mají vhodné uspořádání a umožňují kavárny realizovat. V zastoupení statutárního orgánu 1. Pirátská s.r.o. prosím RP o projednání konceptu pirátských kaváren, variant jejich realizace a o udělení pokynu obchodnímu vedení podle § 51 odst. 2 ZOK. Z výkladu zákona plyne, že je třeba s tímto požadavkem dodat hlasovatelné usnesení. Přikládám návrh, který zohledňuje mně známý požadavek valné hromady, aby byla minimalizována expozice společnosti:

*Republikové předsednictvo jednající v působnosti valné hromady na základě žádosti statutárního orgánu podle § 51 odst. 2 ZOK uděluje obchodnímu vedení 1. Pirátská s.r.o. tyto pokyny:

  • Připravit a spustit projekt pirátských kaváren, jejichž cílem je přiblížit politiku lidem.
  • Učinit kroky, které povedou k otevření těchto kaváren v Praze a v Českých Budějovicích, a to ve spolupráci s příslušnými krajskými organizacemi strany.
  • Jednat se strategickými a finančními investory a zajistit finanční a odborné krytí projektu.
  • Zajistit odborné a důvěryhodné provozovatele, přičemž provozovatelem nemůže být 1. Pirátská s.r.o.
  • Připravit návrh uspořádání vztahů mezi provozovateli, investory a 1. Pirátskou, tento včas předložit valné hromadě a podle § 51 odst. 2 ZOK si vyžádat její souhlas.*

Aktualizováno uživatelem Mikuláš Peksa před asi 6 roky(ů)

Nerozumím, jakou roli v tom má hrát 1. Pirátská. Záležitost by IMO měla řešit příslušná krajská sdružení. Nekomplikujme to, prosím.

Aktualizováno uživatelem Jakub Michálek před asi 6 roky(ů)

  1. Pirátská by měla zajistit přípravu projektu. To, že účast 1. Pirátské s.r.o. v zajištění a přizpůsobení prostoru (návrh interiéru, zajištění smluvních vazeb, efektivní využití prostoru, zařízení nábytku a vývěsních štítů apod.), případně podnájmu kavárně, je nutná, bylo řešeno v rámci výběrka na Pirátské centrum v Praze a předpokládám, že velmi podobně to je i v ČB.

PRO

Aktualizováno uživatelem Radek Holomčík před asi 6 roky(ů)

PRO

Aktualizováno uživatelem Olga Richterová před asi 6 roky(ů)

pro

Aktualizováno uživatelem Šárka Altman Galuszka před asi 6 roky(ů)

  • Stav změněn z Nový na Dokončen

Odhlasováno s výsledkem SCHVÁLENO

Také k dispozici: Atom PDF